Om mig

Mit navn er Peter Green. Årgang 1976, uddannet pædagog og far til en søn på knap atten år.

Gennem næsten 20 år har jeg brødfødt mig selv via arbejdet med børn og deres forældre, og min baggrund for at kloge mig er baseret på mine erfaringer.

Jeg har tyve års erfaring i arbejdet med børn og unge, og har været været omkring utilpassede unge, døgninstitution, fritids/ungdomsklub/SFO og skole.
De seneste atten år har jeg været beskæftiget som leder, og haft primære arbejdsopgaver omhandlende personaleledelse, trivsel, kultur og forældresamarbejde.

I opdragelsessammenhæng kan det være tabubelagt at ytre sig kritisk om andres måde at gøre det på. Alle har ret til at opdrage på netop deres måde, og heldigvis er der næsten lige så mange opdragelsesmønstre, som der er mennesker. Der er heller ikke nogen enkel eller perfekt opskrift på succes. Dog hersker der ingen tvivl om, at nogle fremgangsmåder gavner børnenes forudsætninger bedre end andre.

I bloggen giver jeg udtryk for min undren, mine frustrationer og sætter paradokser og blindspots under lup. Derudover giver jeg mit besyv med, i forhold til mine erfaringer med hvad der virker bedst for ungerne.

Jeg tager fløjlshandskerne af og lægger ikke fingre imellem.

Take It Or Leave It!